Veel mogelijkheden

Kleuring

/ 01

Kleuring

Wij kleuren uw  haar uitsluitend met kleuringen Van L’Oréal Professionnel.

In onze damessalon & barbershop is de klant nog steeds koning. Want tijd en aandacht voor de klant staat hoog in het vaandel. We luisteren naar uw wensen en geven u graag een persoonlijk advies of het nu gaat over de laatste trends of over een haar/hoofdhuid probleem.

Instant Highlights

INOA

Geurloos. Zonder ammoniak. Optimaal comfort  & respect voor uw haar en hoofdhuid. Tot 100% dekking van witte haren. Ultiem veel glans.

High-Lift

Blondkleuring, verheldering tot 4,5 kleurhoogten, mooi egaal van de aanzet tot de punten voor pure, koude karakters of heldere warme tinten.

DIA-LIGHT/RICHESSE

Een kleurservice zonder ammoniak die de haarkleur doet opleven met een rijke en diepe karakterkleur. Een toon-op-toon kleuring is ideaal om voor de eerste keer het haar te kleuren, en de eerste witte haren te dekken.

HOMME COVER 5

Homme Cover 5 is een kleurbehandeling speciaal voor mannen met een korte  inwerktijd van  maximaal 5 minuten. HOMME Cover 5 laat de grijze haren verkleuren waardoor het er natuurlijk uit ziet.

INOA 2

Geurloos. Zonder ammoniak. Optimaal comfort  & respect voor uw haar en hoofdhuid. Tot 100% dekking van witte haren. Ultiem veel glans.

/ 02

Dames kapsels

Verschillende creatie van dames kapsels

Wij werken met de volgende merken

Online Afspreken bij

CARL -kapper & barbier-

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak met uw favoriete haarstyliste via barberbooking.nl
Druk op de knop hieronder en boek!